Stempelkaart

Geen rittenkaart maar toch sparen voor mooie artikelen.
Dat kan natuurlijk ook bij Totaliz.

Bij elke massage van 30 minuten of een veelvoud hiervan ontvangt u een stempel. Een stempelkaart bevat 10 stempels.

Is uw stempelkaart vol dan kunt u deze inleveren voor mooie producten om te leren kennen.

Elke volle stempelkaart is € 10,00 aan producten waard. Zo kun je sparen voor mooie producten.

Volle stempelkaarten bekijk hier waarvoor ze in te wisselen zijn.

1 volle kaart

GRATIS €10,00 korting op alle producten.

Geef eens een massage cadeau

Korting per volle spaarkaart van € 10,00 voor alle producten van Totaliz.

Dat is mooi meegenomen.

Kun je nog niet kiezen of wil je een cadeaubon voor iemand anders, dat kan. De cadeaubon kun je alleen inwisselen voor producten en niet voor behandelingen.

Forever Bright Toothgel GRATIS

Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. De unieke nonfluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Zeer zuinig in gebruik.

Aloe Lips + Forever Sun Lips GRATIS

Aloe Lips bevat een formule van gestabiliseerde aloë vera gel, jojoba, beschermende en vochtregulerende bestanddelen. De lippenbalsem heeft een direct verzachtende werking en een aangename smaak. Voor zachte en verzorgde lippen.

+

Aloe Sun Lips is een kalmerende lip balsem die helpt om het delicate weefsel van onze lippen te beschermen tegen de zon en de wind, met de verkoelende sensatie van mint.

Aloe Ever-Shield Deo Stick GRATIS

De Aloe Ever-Shield Deodorant Stick geeft u de hele dag effectieve bescherming en een fris gevoel. Deze huidvriendelijke maar krachtige deodorant is niet-irriterend en laat geen vlekken achter in uw kleding. De formule, gebaseerd op gestabiliseerde aloë vera gel, bevat geen aluminiumzouten of alcohol zoals in anti-perspirant deo’s gebruikelijk is en geeft tevens een rustgevend effect na het scheren of waxen.