Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
29 berichten.
Trudy Trudy uit Ugchelen heeft geschreven op 28 juni 2020 om 08:25:
De eerste keer bij Liz was een cadeau van mijn man voor mijn 50e verjaardag. Door stressvol en zittend werk had ik regelmatig hoofdpijn. Tijdens een heerlijke ontspanningsmassage een goed gesprek gehad. Waarom onderhouden we alles in ons leven, bijvoorbeeld je auto en huis, maar vaak niet je lichaam? Dat heeft de knop bij mij omgezet. Sinds 3 jaar kom ik ongeveer 1x per twee weken bij Liz. Met stoelmassage voorkom ik hoofdpijn klachten en af en toe een heerlijke hot stone of welness behandeling met de 5 elementen producten gewoon als verwennerij. Liz kan je veel informatie geven over de producten die ze gebruikt zonder je te pushen ze aan te schaffen. Als je open bent over je klachten dan heeft Liz vaak de oplossing. Met proefmonsters kun je zelf testen of het product helpt. Afspraken kun je online zelf maken. Ik kan iedereen Totaliz 100% aanbevelen.
Ester Ester heeft geschreven op 27 juni 2020 om 10:39:
Voordat ik bij Liz in haar praktijk kwam, zijn we collega's geweest en had ik al ervaren wat een fijn en toegewijd persoon Liz is. Haar massage zijn lekker stevig en ze heeft veel kennis en kunde in huis. Na een massage bij Liz voelen de spieren weer lekker soepel. Mijn moeder en zusje heb ik Liz ook aangeraden en nu gaan we om de zoveel tijd met z'n drietjes langs voor een stoelmassage.
Froukje Berkenbosch Froukje Berkenbosch uit Apeldoorn heeft geschreven op 27 juni 2020 om 10:07:
Een behandeling bij Liz is professioneel, heel flexibel, heel persoonlijk en het kan ook heel gezellig zijn ;-). Ik kwam altijd met heel specifieke vragen, een schouder die vast zat, onwillige beenspieren of een zere rug en Liz wist dan altijd goed wat te doen en hoe het te benaderen. Maar ook voor een fijne ontspanningsmassage kun je fijn bij Liz terecht.
Chantal Chantal uit Lieren heeft geschreven op 24 juni 2020 om 22:35:
Een aantal jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Liz. Het aanbod op haar website sprak me aan en ik dacht dat iemand die verschillende technieken aanbied, ook in staat is om een passende behandeling te geven bij mijn rug-, nek- en schouderklachten. Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat ik Liz heb gevonden. Ze is enthousiast, toegewijd en gepassioneerd. Ze heeft een fijne stevige greep en als ik weer wegga, dan heb ik echt het gevoel dat er iets is gebeurd, zonder dat ik last of pijn heb ervaren. Iedereen die op zoek is naar een goede masseur kan ik aanbevelen eens kennis te maken met Liz ... ik wil niet meer anders!
Odilia Modderkolk Odilia Modderkolk uit Hoenderloo heeft geschreven op 23 juni 2020 om 17:16:
Altijd een vriendelijk ontvangst. Zeer kundig! Zou het liefst elke week gaan, maar helaas komt het er vaak niet van. Ik kan de praktijk van Liz iedereen aanbevelen!
Marga Hiddes Marga Hiddes uit Apeldoorn heeft geschreven op 23 juni 2020 om 14:20:
Ik probeer ongeveer 1x per maand naar Liz te gaan, doe dit al enkele jaren. Diverse behandelingen heb ik uitgeprobeerd, zowel stoelmassage, nek rug_, hotstone/coldstone. Zo wel bij klachten ( hoofdpijn of schouders die overgevoelig zijn)als voor heerlijk te ontspannen. Liz heeft een stevige hand van massage, dat vind ik prettig. Maar vind je het te worden dan reageren en Liz zal zich dan aanpassen. Ze heeft een stempelkaart systeem waarop je kunt sparen voor producten van Aloë Vera. Je kunt eerst een proefmonster krijgen van het artikel dat je wilt hebben. Ik hoorde dat Liz al 15 jaar haar vak uitoefent, ik hoop dat ik nog vele malen bij haar voor behandelingen kan komen.
Simone Simone uit Apeldoorn heeft geschreven op 30 mei 2020 om 14:19:
Ik ben nu een paar keer bij Liz geweest voor een schouder/ nek/ rugmassage en dat is elke keer weer heerlijk. Ze voelt precies waar de pijnlijke plekken zitten. Na een sessie kan ik er weer even tegen. En het is nog een leuk mens ook!
Beheerdersantwoord van: Liz Millenaar
Dankjewel. Fijn te horen.
Adrienne Adrienne heeft geschreven op 7 juli 2019 om 16:28:
Onlangs heeft Liz mij onder handen genomen met een magnesium behandeling. Ik was er enorm nieuwsgierig naar, naar wat de behandeling precies inhoud en vooral hoe ik me daarna zou voelen. Je rug, gezicht, handen en voeten worden uitgebreid gemasseerd met magnesium en daarna ingepakt zodat de mineralen goed door je huid opgenomen kunnen worden. Ik kan niet anders zeggen, het is absoluut een aanrader. Het is niet alleen enorm ontspannend maar het geeft echt een boost!
Sonja Schaap Sonja Schaap uit Apeldoorn heeft geschreven op 2 mei 2019 om 15:09:
Sinds een jaar gaan mijn man en ik beide elke maand naar Liz. Zij is erg gemotiveerd, profesioneel en leert steeds nieuwe technieken. Wij zij super tevreden en gaan elke keer weer beter de deur uit dan dat we binnen kwamen.
Linda Linda uit Apeldoorn heeft geschreven op 22 maart 2019 om 22:00:
Liz, Jij bent echt de beste in sportmassages. Fantastisch hoe jij er steeds weer voor zorgt dat ik met de beste benen aan de start sta bij mijn wedstrijden. Of ik nou een hardloop, trailloop, survival of een mtb marathon doe ik heb altijd goede benen door jou sport massages. Ik ben super blij met je en kan me geen betere sportmasseur wensen. Mijn tintelende kuiten en voeten zijn niet meer terug geweest sinds ik bij jou kom. Dankjewel!
Joost Hiddes Joost Hiddes heeft geschreven op 27 november 2018 om 15:53:
Iedereen heeft zo zijn eigen vak gebied ,Ik als houtbewerkingsdeskundige (allround timmerman) heb ik regelmatig last van de nodige spierknopen en overbelasting door lichaamshouding tillen... Daarom maak ik maandelijks gebruik van Liz, haar specialisaties, Atlas massage of stoel massage om weer soepel en pijnvrij, bij Liz de deur uit te lopen dit werkt en bevalt me prima !
Chitra Hofmans Chitra Hofmans heeft geschreven op 27 november 2018 om 15:51:
Liz is een vakvrouw die met passie en gevoel haar vak uitoefend. Weet als professional de stress knobbels en pijnpunten op te zoeken en weg te masseren.
Romy Diederik Romy Diederik heeft geschreven op 27 november 2018 om 15:50:
Ik zat heel erg vast bij schouders & nek , en na de eerste behandeling voelde ik al zoveel verlichting!! Echt super. Hier ga ik zeker vaker terug komen 🙂
Teunie Prins-Gerritsen Teunie Prins-Gerritsen heeft geschreven op 27 november 2018 om 15:47:
Pijnlijke benen na stevige klim training in de spaanse bergen rond Benidorm. Liz adviseerde Agri+ voor sportieve mensen met hoge spierbelasting. Voor de rit 1 bidon en tijdens de klim naar col de rates ook 1 grote bidon. Prima rit zonder spierpijn of kramp en ook de avond en volgende ochtend geen pijnlijke benen. Kortom goed advies van Liz
Teunie Prins-Gerritsen Teunie Prins-Gerritsen heeft geschreven op 27 november 2018 om 15:45:
Liz voelt precies waar je knobbels zitten en worden dan heerlijk weggemasseerd
Teunie Prins-Gerritsen Teunie Prins-Gerritsen heeft geschreven op 27 november 2018 om 15:45:
Heerlijke sportmassage gehad, Liz houdt van haar vak dat merk je aan alles.
Teunie Prins-Gerritsen Teunie Prins-Gerritsen heeft geschreven op 27 november 2018 om 15:43:
Heerlijke massage gehad! Voor herhaling vatbaar!
Miranda Huisken Miranda Huisken heeft geschreven op 24 maart 2018 om 15:50:
Ik gebruik sinds kort de aloe propolis crème. ik vind het een zeer fijn product, het trekt erg snel in, laat geen “vette” sporen achter verzorgt mijn mijn handen erg goed! Ik ben er heel blij mee!
Linda Hagels Linda Hagels heeft geschreven op 25 mei 2017 om 15:52:
Tijdens het hardlopen iedere keer last van tintelende voeten en zere kuiten na 3 maanden aanmodderen een afspraak gemaakt bij liz. Sportmassage om mijn benen te verlossen van de tintelingen. Fantastisch! Heerlijke massage gehad, goed en eerlijk advies. 3 dagen wedstrijden kunnen lopen zonder klachten. Liz adviseerde mij argi + voor hoge spierbelasting. Half uurtje voor de start genomen en heerlijk gelopen. Geen verzuring geen kramp geen tintelingen en vooral de dagen en na geen spierpijn. Na 3 dagen wedstrijden terug en geen knoop te vinden in mijn spieren. Alles was nog soepel. Heel erg blij mee, aanrader voor iedereen. Dankjewel liz voor de goede zorgen.
Karla Hartman-Vink Karla Hartman-Vink heeft geschreven op 12 mei 2017 om 15:48:
Ik heb voor de eerste keer van liz een stoelmassage gehad, wat is dat heerlijk ontspannend! Over 14 dagen weer genieten! Love it!