Voedingslezing door Annette ter Heijden 

(orthomoleculaire Therapeut).

Kosten € 7.50 pp. Info over de Voedingslezing

INSCHRIJVEN KLIK HIER

Wat kun je deze avond verwachten?

Voeding is bouwstof van het lichaam
De juiste voeding zorgt vooral voor de juiste voeding voor iedere cel. Als iedere cel in het lichaam de juiste stoffen krijgt, kan deze doen wat de cel hoort te doen en bent u dus gezond.
Dat is de theorie volgens de orthomoleculaire denkwijze (KPNI). In de praktijk werkt het soms wat grilliger. Vaak merkt u al snel (binnen 2 tot 4 weken) resultaat.
Wij leren u welke basis bouwstoffen noodzakelijk zijn voor uw lichaam en hoe uw lichaam daarop reageert. Zo kunt u ...zelf merken of u op de juiste weg zit en dus zelf de voeding aanpassen. Door inzicht in de werkingsmechanismen van uw eigen lichaam zit u zelf weer aan het roer.

Lezingen worden voor een kleine vergoeding verzorgd
Dit houdt in dat wij voor alle benodigde spullen zorgen.
Er zal gezorgd worden voor een drankje tijdens de lezing.
De vergoeding is € 7.50 pp en is alleen kostendekkend voor de organisatie ervan.

Ons doel is kennis te delen. Kennis die veelal verloren is gegaan in deze moderne tijd. Een tijd waarin alles altijd beschikbaar is, waarin we eten omdat het lekker is en waarin we veel van onszelf vragen, zowel mentaal en fysiek. Deze levensstijl brengt de nodige problemen met zich mee. Daarom gaan wij weer terug naar de basis, hoe werkt ons lichaam.

Het verloop van de lezing
Annette geeft een interactieve lezing over ons lichaam en zijn benodigde voedingsstoffen. Tijdens de lezing is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en of opmerkingen. Ook zal zij haar lezing aanpassen aan de vragen en/of doelen van de gasten.
Na afloop van de lezing is er tijd om persoonlijk met Annette in gesprek te gaan.
Ook is het mogelijk om vooraf aan te geven of u met specifieke problemen komt naar deze lezing. Dit kunt u aan Liz van Massage en Wellness praktijk Totaliz doorgeven. Zij is dan de brug tussen u en Annette. Annette zal dan haar best doen om uw problemen zo goed mogelijk in de lezing in te voegen. Zo is elke lezing ook weer uniek omdat er altijd verschillende invalshoeken zijn van gasten om bij de lezing aanwezig te zijn.
Aan het einde van de avond hopen we iedereen met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

De kennis van de lezing in praktijk brengen
Wij begrijpen heel goed dat soms moeilijk kan zijn. Daarom biedt ik als Massage en Wellness praktijk Totaliz u daar ook de nodige begeleiding en middelen voor. Dit altijd op een persoonlijke manier en met respect voor u als gast/klant.

Annette heeft ook een kook-kennisboek geschreven. Koken zonder pakjes.
Dit boek ik na afloop van de lezing ook verkrijgbaar bij Annette.
Ook heeft Massage en Wellness praktijk Totaliz dit kookboek voor haar klanten ter beschikking. Dit betekend dat je dit voor 1 tot max. 2 weken in bruikleen kunt krijgen. Vraag naar de mogelijkheden hierover na afloop van de lezing of in de praktijk. Inmiddels heeft ze ook haar tweede boek geschreven, Proef je Roots.

Proef je Roots is te koop op de avond van de lezing.
Of koop hem op voorhand en verdiep je alvast in de theorie zodat je het meeste uit de lezing kunt halen met gerichte vragen. Het boek kost € 24.95 excl. verzendkosten.